Globalt engagement

Mange chancer for at gøre en forskel

En fordel ved at være en del af en verdensomspændende gruppe er, at lokalt, socialt engagement kan deles med mange og også spredes til andre steder. Inden for Nexans er der mange globale initiativer for ligestilling, retfærdighed og inklusion, der både gør godt inden for og uden for Nexans mure.

 • Nexans Foundation
  I starten af 2013 blev Nexans Foundation etableret, vores globale platform for støtte til samfunds- og velgørenhedsprojekter. Gennem denne organisation kan vi lettere koordinere alle initiativer fra medarbejdere i regioner og lande, hvor Nexans Group opererer. Derudover giver dette os mulighed for også at arbejde med bæredygtig elektrificering i sårbare samfund. I begyndelsen af 2013 blev Nexans Foundation etableret, vores globale platform for støtte til samfunds- og velgørenhedsprojekter. Gennem denne organisation kan vi lettere koordinere alle initiativer fra medarbejdere i regioner og lande, hvor Nexans Group opererer. Derudover giver dette os mulighed for også at arbejde med bæredygtig strøm i sårbare samfund. I begyndelsen af 2013 blev Nexans Foundation etableret, vores globale platform for støtte til samfunds- og velgørenhedsprojekter. Gennem denne organisation kan vi lettere koordinere alle initiativer fra medarbejdere i regioner og lande, hvor Nexans Group opererer. Derudover giver det os mulighed for også at arbejde med bæredygtig strøm i sårbare samfund.
   
 • Women In Nexans
  Nexans mangfoldigheds- og inklusionsprogram arbejder med at lave vores fælles arbejdsmiljø til et bedre sted for alle. Vi stræber efter et indbydende arbejdsmiljø, hvor alle kan engagere sig, tale frit, vokse og dermed bidrage til vores forretningsresultater.
  Vores første skridt mod en mere differentieret integration er at nå et niveau af ligestilling, der også repræsenterer mangfoldigheden hos vores kunder, leverandører og de samfund, vi betjener.
   

Kontakt os

Emner, du ønsker mere information om

Obligatoriske felter*

Kontrollér adressen ien.

En e-mailadresse må kun indeholde et @

Beskyttelse af persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet og bruges i markedsføring eller til kommercielle formål.

Tak!

Tak , fordi du kontakter os. Du hører snart fra os

Fejl

Der opstod en fejl igen

Luk