Safety First

Safety First - vi går aldrig på kompromis med vores sikkerhed

Safety First er et slagord i vores gruppe og et koncept, som Nexans medarbejdere lærer allerførste dag og derefter bliver mindet om regelmæssigt. Gennem regelmæssige aktiviteter minder vi os selv om altid at sætte vores sikkerhed først.

Safety Day

  • Hvert år tilegner vi en hel dag til et specifikt emne, der er knyttet til sikkerhed. Alle medarbejdere vil modtage undervisning og praktiske øvelser inden for områder som hjerte-lungeredning, brandsikring og -bekæmpelse.

Safety Walk

  • Hver uge mødes repræsentanter fra ledelse og produktion for i fællesskab at gennemgå vores produktionsområder. Målet er at identificere mulige sikkerhedsrisici og udvikle løsninger til forebyggelse af ulykker og kvæstelser.

Safety Talk

  • Hver uge forbereder vores produktionschefer en samtale for regelmæssigt at minde medarbejderne om vores sikkerhedsregler, fremhæve eventuelle farer såsom gaffeltrucktrafik og vigtigheden af at rapportere en mulig sikkerhedsrisiko.

Kontakt os

Emner, du ønsker mere information om

Obligatoriske felter*

Kontrollér adressen ien.

En e-mailadresse må kun indeholde et @

Beskyttelse af persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet og bruges i markedsføring eller til kommercielle formål.

Tak!

Tak , fordi du kontakter os. Du hører snart fra os

Fejl

Der opstod en fejl igen

Luk