Bæredygtighed

Vi har arbejdet med bæredygtighed i årtier. Spørgsmålet er, om vi nogensinde bliver færdige, men hver dag forsøger vi at tage et skridt fremad mod et mere bæredygtigt samfund. 

Her har vi samlet nogle eksempler på, hvad vi bidrager med, så vi sammen kan gøre en reel forskel. Alt fra mindre, lokale projekter til mere omfattende, globale initiativer, der er i overensstemmelse med hele koncernens bæredygtighedsstrategi.

Nexans er medunderskriver af FN's Global Compact. Derfor er vi forpligtet til at efterleve de grundlæggende principper om menneskerettigheder, arbejdsvilkår, miljøbeskyttelse og antikorruption.

Vi har også besluttet at bidrage til reduktionen af drivhusgasser ved at være CO2-neutrale inden 2030. 

 

People

Vores vigtigste aktiv er vores medarbejdere. Det er de mennesker i Nexans, der skaber kunderelationerne, driver forretningen og udviklingen, og som gennem deres måde at være og handle, viser, hvem vi er.

Vi arbejder derfor aktivt på at gøre medarbejdernes hverdag både sikker og udviklende og samtidig bidrage til et bedre samfund både i vores direkte nærhed såvel som globalt.

Planet

Som virksomhed både vil og skal vi tage ansvar for vores fælles verden og miljø. Vi arbejder dels ud fra de miljøkrav, der er fastsat i love og bestemmelser, hvor vi er miljøcertificeret i henhold til ISO 14001, dels på baggrund af Nexans egne miljøstandarder og certificeringer og dels på baggrund af vores egen tro på at efterlade så lille et miljøaftryk som muligt og arbejde hen imod optimeret energiforbrug.

Profit

Det er primært gennem vores produkter, at vi kan gøre en forskel for mange flere mennesker end os selv. Vi ønsker at være med til at udvikle kabelprodukter, der bruger så få af naturens ressourcer som muligt, samtidig med at de er til langsigtet gavn for vores kunder i deres hverdag. Men det handler også om, hvordan vi gør det, hvordan vi opfører os i erhvervslivet, hvilke partnere vi vælger at arbejde med, og hvilke værdier vi ønsker at overholde.

Kontakt os

Emner, du ønsker mere information om

Obligatoriske felter*

Kontrollér adressen ien.

En e-mailadresse må kun indeholde et @

Beskyttelse af persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet og bruges i markedsføring eller til kommercielle formål.

Tak!

Tak , fordi du kontakter os. Du hører snart fra os

Fejl

Der opstod en fejl igen

Luk