Din karriere

Her får du chancen for at udvikle dig i både arbejdslivet og personligt. Her er det kunden der er i fokus. Vi tror på gensidig tillid og udveksler viden og erfaring med hinanden.

Er du nysgerrig som person?
Forsøger du konstant at finde nye, bedre løsninger til kunden?
Tror du på muligheden for at skabe en bedre verden?

 

Er det dig? I så fald vil du sætte pris på Nexans faste holdninger, når det drejer sig om personlig og kollektiv kompetenceudvikling. Har du drivkraft, er motiveret og deler du vores værdigrundlag, vil du have rig mulighed for at prøve nyt og udvikle dig personligt.

Vi værdsætter forskellige personligheder og ambitioner – derfor opfordrer vi alle til at tage ansvaret for deres karriere og arbejde så uafhængigt som muligt. I MyClick, et system for hele gruppen, kan du sætte dig faglige mål, dele dem, få feedback, forberede dine udviklingssamtaler, udarbejde din individuelle udviklingsplan og opdatere din profil, så du kan udvikle dig og nå dine mål.

Vi interesserer os for vores medarbejdere ...
Safety First er et nøgleord i gruppen og et koncept, som Nexans medarbejdere bliver bekendte med fra første dag og påmindes om regelmæssigt. Gennem regelmæssige aktiviteter minder vi os selv om altid at sætte vores sikkerhed først.

Hver uge modtager vores medarbejdere et spørgeskema om deres trivsel og arbejdsmiljø. Deres svar er anonyme. Dette gøres gennem Winningtemp, et videnskabeligt værktøj udviklet med AI. På den måde får vi hurtigt indikationer på problemer eller problemstillinger, så vi kan skabe det bedst mulige arbejdsmiljø. I Grimsås har vores medarbejdere adgang til vores fitnesscenter, hvor andre Grimsås beboere også er velkomne. Gennem vores fordelsportal MyBenify modtager vores medarbejdere regelmæssigt tilbud og rabatter.

... og for verden omkring os også
I begyndelsen af 2013 blev Nexans Foundation grundlagt, hvilken er gruppens fond til støtte for samfunds- og velgørenhedsprojekter. Her kan vi koordinere forskellige initiativer fra gruppens medarbejdere i regioner og lande, hvor Nexans er repræsenteret. Gennem disse aktiviteter og projekter har vi mulighed for at fremme energiforsyningen i udsatte samfund rundt omkring i verden.

I lokalområdet støtter vi elever på vores skoler, som klarer sig godt fagligt eller hjælper andre med at præstere bedre. Vi støtter også forskellige samfundsnyttige organisationer, der arbejder hårdt for at holde Grimsås attraktiv for både unge og ældre; f.eks. lokale fodbold- og ishockeyspillere.

MyClick

PERSONLIG UDVIKLINGSPLATFORM

80%

INTERN REKRUTTERING

Benify

VORES FORDELSPORTAL

Take the tour
LAD OS TAGE DIG MED

Kabler findes alle steder. Der er kabler på bunden af vores oceaner, kabler i rummet, kabler kan endda indopereres i kroppen, hvis det er nødvendigt. Lad os tage dig med på en interaktiv tur og gå på opdagelse i Nexans’ verden. Så kan du se, om en karriere hos os er noget for dig.

Vil du vide, hvordan det er at arbejde hos Nexans?

Nogle ansatte fortæller her, hvordan de ser deres job.

Kontakt os

Emner, du ønsker mere information om

Obligatoriske felter*

Kontrollér adressen ien.

En e-mailadresse må kun indeholde et @

Beskyttelse af persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet og bruges i markedsføring eller til kommercielle formål.

Tak!

Tak , fordi du kontakter os. Du hører snart fra os

Fejl

Der opstod en fejl igen

Luk