Arbejde i Nexans

NIS har fordelen af at have en stor virksomhed i ryggen, samtidig med at vi dagligt kan agere hurtigt og effektivt som en lille virksomhed. Arbejdsmiljøet er uformelt, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.  Vi arbejder ud fra LEAN-principperne og har daglige tavlemøder som vores værktøj til problemløsning, da vi tror at de bedste løsninger findes jo tætter vi kommer på den konkrete udfordring.

Vores medarbejdere er kendetegnet ved at dække bredt indenfor afdelingerne:

  • Produktion og lager
  • Planlægning
  • Salgssupport
  • Masterdata og tegning
  • Finans og IT
  • Kvalitet, Sikkerhed og Miljø (QHSE)
Karina
“ Vi har nogle helt fantastiske kolleger. I min funktion kommer jeg meget rundt i huset, både i produktionen og på kontoret. Jeg oplever et rigtig godt fællesskab–der er altid én der kan gribe dig
Karina
ansat som produktionsmedarbejder siden 2019. i 2022 blev hun valgt som arbejdsmiljørepræsentant for produktionen.

Diversitet

Vi vægter diversitet og inklusion højt. Vi mener, at med forskellige baggrunde, køn og etnicitet får vi en bedre og mere rummelig arbejdsplads. Plads til alle og plads til forskellighed. Blandt andet er 44% af vores ledere kvinder. Derudover er 6% af vores medarbejdere ansat under særlige hensyn - data er fra 2023.

Theo Sommer
“ Det fedeste i hele verden for mig er at finde løsninger og effektivisere måden vi arbejder på ved at tænke ud af boksen. Den stilling jeg har i dag giver mig netop denne mulighed. Jeg har mange hatte på og ser både indad, hvordan vi kan optimere vores egne processer og udad, hvordan vi kan forbedre kundens oplevelse! ”
Theo Sommer
Technic Sales Product Engineer siden 2022.

Kontakt os

Nexans Industry Solutions

Support

DANISH CANCER ASSOCIATION

Kontakt os

Emner, du ønsker mere information om

Obligatoriske felter*

Kontrollér adressen ien.

En e-mailadresse må kun indeholde et @

Beskyttelse af persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet og bruges i markedsføring eller til kommercielle formål.

Tak!

Tak , fordi du kontakter os. Du hører snart fra os

Fejl

Der opstod en fejl igen

Luk