ULTIMATE™

Kabler til det nordiske klima

The Ultimate Experiment

Ultimate™ er det nye navn til vores mikrokabler. Et navn, der tydeligt signalerer kablernes overlegne ydeevne. Kablerne bliver omhyggeligt testet til at modstå barske nordiske forhold med kulde, varme og slid. For at bevise disse påstande, flettede vi en ny skærm, men med Ultimate™ fiberkabler!

The Ultimate Experiment

Sådan optimerer vi vores Ultimate™ kabler

Måske er vi lidt for forsigtige, men vi stræber altid efter perfektion. Derfor bruger vi ekstra tid og kræfter på at gøre resultatet til det ultimative. Det handler om at skabe en enklere hverdag for dig.

 

Lange blæselængder

Den optimale kombination af kabelfleksibilitet, kompakt konstruktion og egenproducerede kappematerialer resulterer i lange blæselængder.

 

Hurtig og nem installation

Hurtigere og sikrere installation med tydelig farvekodning og nem håndtering samt tilpassede leveringslængder for problemfri håndtering.

 

Vores nordiske klima

Det rigtige design og valg af materialer bevarer kablets ydeevne på trods af årstidernes temperaturændringer og mekaniske påvirkninger under hårde forhold som is, frost, sol og vand.

 

Fremstillet i Grimsås, Sverige

Vores Ultimate™ kabler udvikles og fremstilles lokalt i Grimsås. Det er en af årsagerne til, at vi er eksperter i kabler, der kan modstå det nordiske klima.

GRHL Ultimate laser marking
GRHL Ultimate™

 

Dette mikrokabel er optimeret til lange installationslængder på mere end tre kilometer med blæseteknologi i kanaler med indvendig diameter fra 8 mm afhængigt af fiberantal og -diameter. Leveres i længder op til 16 km. Ud over at kablet er designet til vores nordiske klima, har kablet forskelligt farvede rør, i henhold til farvestandard S12, til en forenklet og hurtig installation.

 

>>Produktark<<

GRHL Ultimate ™ - Et rigtig hurtigt mikrokabel!

GAGL Ultimate™

GAGL Ultimate™ er et mikrofiberkabel, der er optimeret til blæseteknologi, udviklet og produceret i Grimsås under til nordiske forhold. Mekanisk robust takket være aramid skærm. Fås i lange længder, op til 8.000 meter.

>>Til produktark<<

The Ultimate Newborn

Kontakt os

Emner, du ønsker mere information om

Obligatoriske felter*

Kontrollér adressen ien.

En e-mailadresse må kun indeholde et @

Beskyttelse af persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet og bruges i markedsføring eller til kommercielle formål.

Tak!

Tak , fordi du kontakter os. Du hører snart fra os

Fejl

Der opstod en fejl igen

Luk