Bæredygtige produkter

Levetid, kvalitet og oprindelse

Der er mange aspekter ved det, der er et bæredygtigt produkt. Hvordan det fremstilles. Hvilke materialer det består af. Om råvarerne skal tages direkte fra naturen, eller om eksisterende materiale kan genbruges. Brugen af det færdige produkt: Kræver det en masse energi, er det energibesparende, eller kan det endda generere energi? Hvor lang er levetiden? Og hvad sker der med produktet, når det er udtjent?

 • Halogenfri kabler – for sundhedens og sikkerhedens skyld
  Nexans har længe valgt at satse på halogenfri kabler. De er sikrere end PVC-kabler, især i tilfælde af brand, da halogenfrie kabler reducerer udviklingen af sort røg, hvilket gør det hurtigere at evakuere et rum. Med bedre synlighed og mindre skadelig røg øges chancerne for at finde udgangen hurtigere. Det er også muligt at spare penge ved at vælge halogen-fri. I tilfælde af brand undgås de skadelige syrer, der udsendes af PVC, som går hårdt ud over maskiner, computere, elektronik og inventar. På denne måde kan længerevarende produktionsstop på grund af vedligeholdelse også undgås med store økonomiske tab som følge heraf.
   
 • EASY™ kabler – giver brugerne en bedre og nemmere hverdag
  Vores Easy™ kabler er halogenfri, talkumfri og nemme at afisolere. Dette bidrager til et sikrere og bedre arbejdsmiljø for brugerne af vores produkter - blandt andet i form af færre arbejdsskader.
   
 • Omhyggeligt valg af materialer og konstruktioner
  Vi arbejder konstant med produktudvikling og forbedringer af vores produkter. Højere kvalitet skaber bedre betingelser for en længere levetid ved anvendelse.

  De materialer, vi bruger, opfylder kravene i regler som RoHS (Restriction of Hazardous Substances) og REACH (Registration, Evaluation, Authorisation of Chemicals). Vi beskytter materialer, der er sikre at bruge, og som kan genbruges så meget som muligt. Derudover sørger vi for at optimere mængden af ​​materiale, der bruges i kablerne, uden at det har en negativ indvirkning på kravene til sikkerhed, mekanisk og elektrisk funktion.
   
 • Miljøvurdering af produkter
  Vi har en miljødeklaration på alle produkter. På den måde kan vores kunder sikre, at de anvendte materialer overholder miljøkravene.

Kontakt os

Emner, du ønsker mere information om

Obligatoriske felter*

Kontrollér adressen ien.

En e-mailadresse må kun indeholde et @

Beskyttelse af persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet og bruges i markedsføring eller til kommercielle formål.

Tak!

Tak , fordi du kontakter os. Du hører snart fra os

Fejl

Der opstod en fejl igen

Luk