Bæredygtige løsninger

For en enklere og bedre hverdag

Parallelt med udviklingen af produkter arbejder vi også på at udvikle løsninger, der yderligere hjælper vores kunder med at anvende vores produkter på en mere bæredygtig måde.

 • Lifemark – indholdsdeklaration præget på kablet
  Som verdens første kabelproducent har Nexans introduceret Lifemark™ genbrugsmærke på sine kabler. En unik mærkningsmetode, der i et klart sprog beskriver, hvilke stoffer der er i kablet. Erklæringen af indholdet er præget på ydersiden af kablet, kappen, og kan læses af den person, der håndterer kablet. Denne mærkning gør det meget lettere for den person, der skal sortere kablet, når det er tid til genbrug.

  Det er en metode, vi har brugt i Grimsås i mere end 20 år. Heldigvis ser vi nu flere og flere aktører følge trop og genbruge deres kabler.
   
 • EcoCalculator – for et optimalt kabelvalg
  Værktøjet hjælper installatører, konsulenter og slutkunder med at vælge den bedste kabelløsning til at reducere energitab og dermed CO2-udledning. Op til 90 % af et elektrisk kabels miljøpåvirkning forekommer i brugsfasen. Derfor er det en rigtig god ide at forsøge at forhindre mulige energitab ved bedre dimensionering af kablet.
   
 • Emballage - beskytter både produkter og brugere
  Vores emballage er et vigtigt aspekt, set fra et arbejdsmiljøperspektiv. Korrekt designet emballage er meget nyttig i vores brugeres hverdag: Nemmere at bære, nemmere at transportere på en fleksibel måde og nemmere at genbruge. Vi arbejder også aktivt på at forbedre vores emballage og gøre dem mere bæredygtige ud fra et miljømæssigt perspektiv.

Kontakt os

Emner, du ønsker mere information om

Obligatoriske felter*

Kontrollér adressen ien.

En e-mailadresse må kun indeholde et @

Beskyttelse af persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet og bruges i markedsføring eller til kommercielle formål.

Tak!

Tak , fordi du kontakter os. Du hører snart fra os

Fejl

Der opstod en fejl igen

Luk