Cirkulær økonomi

For et mere naturligt kredsløb

Samfundet som helhed ændrer sig på lang sigt fra lineær økonomi til cirkulær økonomi. I den bedste af verdener betyder det, at alle produkter fremstilles, så de kan skilles ad, og at materialerne enten kan nedbrydes af naturen eller returneres til produktion.

 • Genanvendelse
  Alt affald fra vores egen produktion bortskaffes omhyggeligt på vores egen genbrugsstation, hvilket gør det lettere at skelne mellem alle materialer gennem flere sorteringer. Vi stræber efter at kunne genbruge så meget af vores affald som muligt. Det affald, vi ikke kan genanvende, går i stedet til energimæssig korrekt genanvendelse. Fra produktionsaffaldet kan 100 % af ledere med rent kobber eller rent aluminium genbruges, mens plastisoleringen - som normalt er en halogenfri plast - genanvendes energimæssigt.
   
 • Genbrug af trætromler fra certificeret skov
  I Sverige har der gennem mange år været et fælles system, som kabelproducenterne selv har iværksat, til tilbagekøb og bortskaffelse af returtromler. Hos Nexans Sverige har vi vores eget tromlelager, hvor personalet tager sig af slidte eller ødelagte tromler og sørger for, at de kan bruges igen.
   
 • PEP Ecopassport® - miljødeklaration af produkter
  PEP Ecopassport® fungerer som et miljø-id-kort for produkterne, baseret på et standardiseret, pålideligt og anerkendt program. "Miljøpasset" viser resultaterne af en vurdering af produktets miljøpåvirkning, beregnet gennem en livscyklusvurdering (LCA). Denne metode måler produktets indvirkning på luft, vand, jord og naturressourcer i hele produktets livscyklus, lige fra råstofudvinding til ophugning.

Kontakt os

Emner, du ønsker mere information om

Obligatoriske felter*

Kontrollér adressen ien.

En e-mailadresse må kun indeholde et @

Beskyttelse af persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet og bruges i markedsføring eller til kommercielle formål.

Tak!

Tak , fordi du kontakter os. Du hører snart fra os

Fejl

Der opstod en fejl igen

Luk