En sund arbejdsplads

Medarbejdere - kernen i vores forretning

Hos Nexans er den enkelte medarbejders helbred alles helbred. Vi arbejder sammen, er påvirket af hinanden og har brug for hinandens færdigheder. Derfor vil vi arbejde for alle medarbejderes sundhed og trivsel. Ud over de love og bestemmelser, der findes i forbindelse med ansættelseskontrakter, har Nexans flere egne initiativer til at styrke vores medarbejdere - både med hensyn til uddannelse og færdigheder og inden for sundhed og velvære.

  • Winningtemp
    Hver uge skal alle vores medarbejdere anonymt besvare spørgsmål om deres trivsel og arbejdsmiljø. Dette gøres via Winningtemp, et videnskabeligt værktøj udviklet ved hjælp af AI. På den måde får vi hurtigt en indikation af, om noget ændres med det formål at forme det bedst mulige arbejdsmiljø.
     
  • Nexans træningscenter
    Ved vores produktionsanlæg i Grimsås har medarbejderne adgang til et 300 kvm stort træningscenter via sundhedsbidraget (en særlig svensk ydelse til sundhedsfremmende eller sygdomsforebyggende aktiviteter). Her er crosstrænere, løbebånd, bænkpresser, en stepmaskine og vægte tilgængelige kun 300 meter fra arbejdspladsen. I forbindelse med træningscenteret er der både omklædningsrum, toiletter og badefaciliteter..

Kontakt os

Emner, du ønsker mere information om

Obligatoriske felter*

Kontrollér adressen ien.

En e-mailadresse må kun indeholde et @

Beskyttelse af persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet og bruges i markedsføring eller til kommercielle formål.

Tak!

Tak , fordi du kontakter os. Du hører snart fra os

Fejl

Der opstod en fejl igen

Luk