Vores vision

Arbejde mod en bæredygtig fremtid

Nexans historie løber parallelt med elektricitetens udvikling. Fortsat fremdrift på dette område er en del af vores DNA og kernen i alt, hvad vi foretager os. Det er sådan, vi ønsker at arbejde for en bedre og mere bæredygtig fremtid for hele vores verden.

Som en global aktør i kabelindustrien, står Nexans bag kulisserne med levering af innovative tjenester og fleksible produkter, der transporterer tusindvis af watt energi og terabytes af data per sekund over hele verden. Nexans’ førsteklasses bæredygtige kabelløsninger forsyner millioner af hjem, byer og virksomheder hver eneste dag.

Vi hjælper vores kunder med at tackle de udfordringer, de står med inden for energiinfrastruktur, energiressourcer, transport, bygningskonstruktion, telekommunikation og data, og vi støtter dem med tjenester og løsninger til selv de mest komplekse kabelapplikationer under de mest krævende forhold. Elektrificering af kloden er nøglen til bæredygtig, afbalanceret vækst, der gavner hele menneskeheden.

Chris Guérin CEO Nexans
“ Electrify the future was crucial even for Karl Olsson who in 1948 started our company.

We are continuing on the same path where cables are playing an increasingly central role in the transition from fossil fuels to renewable energy sources, transported by electricity.

Our future lies in solutions in infrastructure, buildings and electric vehicles among other things. ”
Lars Josefsson
VP B&T Northern - Nordics & CEO Nexans Sweden

I Grimsås har vi arbejdet med bæredygtighed i årtier. Vi søger hver dag at tage et skridt videre mod et mere bæredygtigt samfund.

Vi forsøger at optimere vores produkter med den eksakte mængde materiale, der er behov for – hvilket er lige så meget i vores kunders interesse som vores.

Nexans har skrevet under på FN's Global Compact, som omhandler de grundlæggende principper om menneskerettigheder, arbejdsvilkår, miljøbeskyttelse og antikorruption. Vores produktion forventes CO2-neutral i 2030, og vores energiforbrug kommer fra vedvarende kilder: vand og vindkraft.

Vi har udskiftet vores gamle oliekedler med to pillefyr, der opvarmer vores lokaler i Grimsås. Træflisen kommer fra gamle udtjente kabeltromler, der ikke længere kan repareres, og fra engangspaller.

Electrify the Future

Kontakt os

Emner, du ønsker mere information om

Obligatoriske felter*

Kontrollér adressen ien.

En e-mailadresse må kun indeholde et @

Beskyttelse af persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet og bruges i markedsføring eller til kommercielle formål.

Tak!

Tak , fordi du kontakter os. Du hører snart fra os

Fejl

Der opstod en fejl igen

Luk