Nexans Industry Solutions

I 2007 blev Nexans Industry Solutions A/S; i daglig tale NIS, grundlagt som en underafdeling til BE Installationer, hvis primære formål var at konfektionere kabler til vindmølleindustrien. Den vedvarende energi er den dag i dag fortsat vores kernefokus.

I 2008 blev virksomheden selvstændig under navnet BE CableCon A/S. 

I 2018 blev BE CableCon opkøbt af den franske koncern: Nexans. Navnet blev ændret, som vi kender det i dag, og opererer som en selvstændig fabrik under Nexans. Samme år åbnede NIS deres anden fabrik i Szczecin, Polen.

I 2020 åbnede NIS deres tredje fabrik i Tianjin, Kina.

NIS leverer service indenfor kabelkonfektionering til OEM-kunder i markedssegmentet for genanvendelig energi. Det er en strategisk beslutning at være tættere på vores kunder og sammen skabe mulighed for hurtigere og bedre udvikling samt design af LV eller MV kabler til deres specifikke krav. Det er både en værdifuld investering for os og vores kunder.

Vores certifikationer

ISO 14001

ISO 9001

APQP4Wind
Medlem og kvalificeret

Avanceret kvalitetsmetode indenfor vindindustrien

NIS er medlem af APQP4Wind og har certificerede APQP4Wind-specialister i kvalitetsafdelingen. Dette sikrer, at NIS følger retningslinjerne fra APQP4Wind og at alle produkter derved bliver kvalificeret i henhold til de vedtagne procedurer i vindsektoren.

IPC

IPC/WHMA-A-620D

Vi følger kravene og standarden for kabelkonfektionering 

Sikkerhed kommer først – vi går aldrig på kompromis med sikkerheden

Hos NIS kommer sikkerhed først. Det er et punkt vores medarbejdere lærer lige fra første arbejdsdag og dagligt bliver mindet om, da vores møder starter med sikkerhed.

Vi har jævnligt ”safety walks”. Formålet er at identificere mulige sikkerhedsrisici og udvikle løsninger til, hvordan man forebygger ulykker og skader.

Hver medarbejder har også individuelle mål med hensyn til at foretage sikkerhedsobservationer. Dette er observationer om risici, men også anerkendelsen af, hvordan vi arbejder sikkert til glæde for andre i hele Nexans.

Service

NIS tilbyder en række services, der forpligter os til at være løsningsorienteret i fremstilling af elektrisk ledende produkter i lav- og mellemspænding.

  • Tilbud og teknisk afklaring af kundens krav og specifikationer 
  • Kvalitetsorienteret forarbejdning af kabler til et færdigt installationskabel, der matcher kundekrav og specifikationer
  • Pakning og forsendelse med fokus på sikkerhed og nem håndtering

Ekspertise

NIS har knowhow indenfor 3D CAD og forarbejdning af råkabler med montage af stik og terminaler.

Arbejde i Nexans

Interesseret i at blive en del af teamet

Kontakt os

Nexans Industry Solutions

Support

Kontakt os

Emner, du ønsker mere information om

Obligatoriske felter*

Kontrollér adressen ien.

En e-mailadresse må kun indeholde et @

Beskyttelse af persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet og bruges i markedsføring eller til kommercielle formål.

Tak!

Tak , fordi du kontakter os. Du hører snart fra os

Fejl

Der opstod en fejl igen

Luk