Company

Nexans fuldender opkøbet af La Triveneta Cavi og udvider sin europæiske rækkevidde

13. jun. 2024

  • Nexans har taget et betydeligt skridt fremad i sin elektrificeringsstrategi ved at fuldføre opkøbet af den ikoniske italienske virksomhed La Triveneta Cavi, der er anerkendt for sin ekspertise inden for de europæiske segmenter for mellem- og lavspændingskabler.
  • La Triveneta Cavi har 700 dygtige medarbejdere fordelt på 4 produktionsenheder og genererer over 800 millioner euro i omsætning.
  • Nexans, med sin dokumenterede erfaring i at integrere nye aktører, er klar til at accelerere La Triveneta Cavi's vækst inden for nøglesektorer som byggekabler, brandsikre kabler og løsninger til vedvarende energi.

Paris, den 6. juni 2024 – Nexans, en leder inden for den globale energiovergang, annoncerer i dag færdiggørelsen af opkøbet af La Triveneta Cavi, en af de europæiske ledere inden for mellem- og lavspændingskabler. Opkøbet er et betydeligt skridt fremad i Nexans's strategi om at blive en ren elektrificeringsaktør. La Triveneta Cavi bringer en rig arv af innovation, avanceret fremstilling og logistik samt et erfarent ledelsesteam for yderligere at accelerere Nexans's værdiskabelse inden for elektrificering.

Baseret i Italien siden 1965 fremstiller La Triveneta Cavi primært lavspændingskabler til byggeri, infrastruktur, brandsikre kabelsystemer og anvendelser inden for vedvarende energi i 30 lande. Virksomheden driver et førsteklasses, vertikalt integreret netværk med tre kabelproduktionsenheder med yderst effektive logistikmuligheder, ud over et verdensklasse "in-house" kobbertrækanlæg. Virksomheden har en arbejdsstyrke på cirka 700 dygtige medarbejdere og har genereret en omsætning på mere end 800 millioner euro i løbet af de sidste tolv måneder.

Virksomhedens værdi på omkring 520 millioner euro repræsenterer en multipel på 5,6x 2023 EBITDA før synergier og 4,6x efter løbende synergier. Det vil have en høj encifret vækst i indtjening pr. aktie (EPS) fra år et. Nexans's finansiering af opkøbet vil have begrænset indflydelse på løbende gearing til at forblive ≤1,0x.

“ Opkøbet af La Triveneta Cavi er helt i tråd med vores vision om Nexans som en global elektrificeringsaktør. Dette skridt styrker betydeligt vores tilstedeværelse i elektrificeringssegmentet, hvor vi med succes har gennemført to opkøb i løbet af de sidste to år, og det vil yderligere muliggøre acceleration af lanceringen af nye bæredygtige tilbud i sektorer med høj efterspørgsel. Sidst men ikke mindst, kan jeg ikke være mere glad for at byde La Triveneta Cavi's talentfulde medarbejdere velkommen til Nexans-familien. ”

Christopher Guérin

Nexans's administrerende direktør

Din kontakt

Gabriella Myrén

Center of Expertise Communications Manager

Kontakt os

Emner, du ønsker mere information om

Obligatoriske felter*

Kontrollér adressen ien.

En e-mailadresse må kun indeholde et @

Beskyttelse af persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet og bruges i markedsføring eller til kommercielle formål.

Tak!

Tak , fordi du kontakter os. Du hører snart fra os

Fejl

Der opstod en fejl igen

Luk