Installation

TITANEX® - Robuste kabler til barske miljøer

1. maj 2021

De fleksible TITANEX® gummikabler giver en enestående ydelse. TITANEX® er robust, men dog fleksibel, er let og tåler de hårdeste forhold, såsom slid situationer, ekstreme temperaturer og de fleste kemikalier.

I mere end 50 år er egenskaberne ved TITANEX®-kabler blevet anerkendt som det bedste valg til mobile og faste installationer i industrielle miljøer som byggepladser, kraner, maskiner, fabrikker, generatorer osv.


TITANEX® er også velegnet til offentlige tilgængelige miljøer og midlertidige installationer, såsom festivaler eller sportsbegivenheder, hvor kablet ofte lægges direkte på jorden uden beskyttelse.

Nogle af fordelene ved TITANEX®

Fleksibel og let at arbejde med
TITANEX® er et fleksibelt kabel, der er let at arbejde med og er velegnet til bevægelige og faste installationer.

Robust til barske miljøer
TITANEX® er en af de mest robuste* gummikabler på markedet til både indendørs og udendørs brug. Test har vist fremragende modstand mod vibrationer og slid.

*Testet for at modstå 5 gange de 30.000 gentagne cyklusser, der kræves af standarden.

Permanent mærkning
TITANEX®-markeringen er klar og holdbar, hvilket sikrer, at kablet kan genbruges til flere installationer. For at lette brugen, er kablerne mærkeret med både lederantal og kvadrat.

Titanex

Din kontakt

Kontakt os

Emner, du ønsker mere information om

Obligatoriske felter*

Kontrollér adressen ien.

En e-mailadresse må kun indeholde et @

Beskyttelse af persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet og bruges i markedsføring eller til kommercielle formål.

Tak!

Tak , fordi du kontakter os. Du hører snart fra os

Fejl

Der opstod en fejl igen

Luk