5G - en fremtid uden grænser

Vi er en lokal kabeludbyder med globale 5G-løsninger

Behovet for stabile kommunikationsløsninger stiger konstant, ikke mindst under den nuværende pandemi. Efterhånden som 5G begynder at optage mere plads på markedet, er der stigende krav om en pålidelig, underliggende infrastruktur, der er tilpasset de skiftende forhold.

 

Da Nexans er en komplet leverandør af infrastrukturløsninger inden for både telekommunikation og energiforsyning, kan vi imødekomme alle behov for kabelsystemer til 5G. At tilhøre en global koncern, giver os adgang til et større udvalg, og forskning på et dybere niveau giver os store fordele. Men at fabrikken ligger i lille Grimsås, er også en stor konkurrencefordel. Vi har lokale produktchefer, teknologieksperter, vores eget logistikcenter og test i vores eget laboratorium. Det er en stor fordel med lokale medarbejdere, der er involveret i virksomheden og ønsker at udvikle den fremadrettet.

 

Nem håndtering og maksimal pålidelighed

For Nexans er skridtet mod 5G en naturlig udvikling. Udrulningen af 5G er stadig i sit spæde stadie i Europa, det gælder også i Sverige. Det, vi ved, er, at kravene til stabilitet og pålidelighed i netværket vil være meget vigtige, som det fremgår af den standard, der er udviklet til 5G.

 

Bæredygtighed – snarere en tankegang end enkelte mål

Nexans holdning til arbejdet med bæredygtighed er, at det bør være mere end blot et forretningsmæssigt mål: Det skal fungere som en tankegang for alle, der arbejder med og i virksomheden. Arbejdet med at miljøtilpasse produkterne pågår kontinuerligt. Vi sikrer produktkvalitet gennem løbende kontrol fra modtagelse af råvarer gennem fremstillingsprocesserne til kontrol af færdige produkter. Bæredygtig udvikling er vigtig for økonomisk vækst og et effektivt redskab til succes.

Relateret dokument
pdf - 1.8 MB

5G

Download

Kontakt os

Emner, du ønsker mere information om

Obligatoriske felter*

Kontrollér adressen ien.

En e-mailadresse må kun indeholde et @

Beskyttelse af persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet og bruges i markedsføring eller til kommercielle formål.

Tak!

Tak , fordi du kontakter os. Du hører snart fra os

Fejl

Der opstod en fejl igen

Luk