Lifemark™ - en mærkning, som holder for evigt

Lifemark™ genbrugsmærke

Vi gør det nemmere at genbruge udtjente kabler. Alt sammen takket være vores unikke Lifemark™ mærkning, der letter sortering. En langsigtet, bæredygtig løsning.

Ingen ved præcis, hvilket miljø vi vil have om 40 år, men vi kan allerede nu arbejde på at sikre, at betingelserne er de bedste. Derfor er der meget snak om produkternes livscyklus og om cirkularitet.

Der skal tages hensyn til alle miljøpåvirkninger fra råvareproduktion til ophugning. Det, vi producerer i dag, og som er udtjent i morgen, bør ikke efterlade spor. Det gælder ikke mindst for alle kabler, der graves ned og indbygges overalt i vores omgivelser.

Vi har Lifemark™ genbrugsmærkning på vores kabler. En unik mærkningsmetode, der i et klart sprog beskriver, hvilke stoffer der er i kablet. Indholdsdeklarationen er trykt på ydersiden af kablets kappe, og kan læses af den person, der håndterer kablet.

Lifemark™ er en fantastisk måde til at tage fuld højde for miljøpåvirkningen af vores produkter i hele deres levetid.

  • Letter genanvendelse
  • En langsigtet, bæredygtig løsning
  • Unik mærkning
  • Har eksisteret i 20 år

Lifemark ™ - mærkning, der varer evigt

Kontakt os

Emner, du ønsker mere information om

Obligatoriske felter*

Kontrollér adressen ien.

En e-mailadresse må kun indeholde et @

Beskyttelse af persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet og bruges i markedsføring eller til kommercielle formål.

Tak!

Tak , fordi du kontakter os. Du hører snart fra os

Fejl

Der opstod en fejl igen

Luk