Nyt medlem i Easy-familien, FQQXB Easy™

FQQXB skifter navn til FQQXB Easy™ og leveres i smart og solid emballage.

FQQXB Easy™ er egnet til låse-, alarm- og  adgangskontrolinstallationer, hvor bevægelser og vibrationer forekommer. Kablet opfylder nu alle egenskaber for et Easy-kabel, dvs:

  • Halogenfrit
  • Talkumfrit
  • Nemt af afisolere
  • Sparer tid og penge
  • Reducerer arbejdsskader.

Kasserne har tydelig mærkning, er lette at håndtere og genlukkelig åbning og samme egenskaber og fordele som kasserne i Nexans øvrige Easy-sortiment.
Se, hvordan du nemt installerer FQQXB Easy™ i dit adgangskontrolsystem

FQQXB Easy™

 

Relaterede information

Din kontakt

Hans Engberg Product manager telecom and data
Telefon 46317927754
hans.engberg@nexans.com

Om Nexans

Nexans er førende på verdensmarkedet inden for kabler og kabelløsninger og sikrer tilgangen til energi gennem sit store og varierede udbud af førsteklasses produkter og innovative services. I mere end 120 år har innovation været virksomhedens kendetegn, der gør Nexans i stand til at fremme en mere sikker, mere effektiv og smartere fremtid sammen med sine kunder. Nexans ambition er at være en samarbejdspartner og støtte for kunderne inden for energitransmission og understøttelse af eksponentiel vækst af data på fire hovedforretningsområder: Kommercielle Bygninger & Boliger (blandt andet el-, vand- og gasselskaber, intelligente elnet, e-mobilitet), Højspænding & Projekter (havvindmøller, undervandskabler, højspænding på land), Telekommunikation & Data (datatransmission, telekommunikationsnetværk, hyperscale datacentre, LAN), og Industri & Løsninger (blandt andet vedvarende energikilder, transport, Olie & Gas samt automatisering). Corporative Social Accountabilty - virksomhedens sociale ansvar - er et vejledende princip for Nexans’ forretningsaktiviteter og interne praksis. I 2013 blev Nexans den første virksomhed i kabelindustrien, der oprettede en fond til fremme af langsigtede projekter, som giver udsatte samfund rundt om i verden tilgang til energi. Koncernens engagement i at udvikle etiske og bæredygtige kabler i høj kvalitet driver det aktive engagement i flere førende brancheforeninger, blandt andet Europacable, National Electrical Manufacturers Association (NEMA), International Cablemakers Federation (ICF) eller CIGRE for at nævne nogle få. Nexans har cirka 27.000 medarbejdere og industriel tilstedeværelse i 34 lande samt salgskontorer over hele verden. I 2018 havde koncernen en omsætning på 6,5 mia. euro. Nexans er børsnoteret på Euronext Paris, afdeling A.

http:\\www.nexans.com