Nexans støtter CPR-kampagne lanceret af Europacable

Har du brug for at vide mere om CPR ? Ny kampagne giver dig værktøjet til dette.

CPR_200En ny undersøgelse viser, at kun seks procent af de europæiske interessenter på området, er opmærksomme på hvilke forpligtelser de har, baseret på byggeprodukt reguleringen ( CPR ). Dette til trods at forordningen er trådt i kraft og er obligatorisk for alle interessenter på byggemarkedet siden Juli 2017.
CPR-kampagnen, som er lanceres af Europacable og støttes af Nexans, har til formål at hjælpe alle i el industrien med at forstå konsekvenserne af CPR og hjælpe dem der arbejder med kabel med at overholde reglerne.

  • Fra og med den 20 Maj lanceres kampagnen i 15 lande i Europa.
  • Elektrikere, installatører og andre operatører i el industrien kan registrere sig til ”Min CPR Coach”, Europacables uddannelse program Min CPR-Coach
  • Forskellige aktiviteter kommer at finder sted, installatører, konsulenter og grossister kan får adgang til checklister og informations dokumenter ( white paper ) om hver medlems land egne brandkrav til kabler.

Når du arbejder med Nexans produkter kan du være sikker på, at der er blevet taget hånd om alt. Nexans støtter dig ved at levere et komplet udvalg af CPR-certificerede produkter. Vi giver også information og tjenester som letter dit arbejde.
For mere information om CPR, gå til Europacable.

Din kontakt

Jenny Nyström Marketing Manager Nordics B&T
Telefon +46 325-80 202
jenny.nystrom@nexans.com