Nexans' svar

Sikrere og grønnere kabelløsninger

Nexans tilbyder et omfattende sortiment af kabelløsninger for at garantere et sikkert og miljøvenligt moderne byggeri.
 
  • Boliger: Ud over standardkabler leverer Nexans et stort udvalg af specielle kabler og netværksløsninger for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra de informationsforbrugende moderne hjem, samtidig med at der sikres nye standarder for sikkerhed og komfort.
 
  • Offentlige bygninger og kontorbygninger: Nexans samarbejder tæt med bygherrer og installatører for at identificere behov for specifikke bygningstyper og nye funktioner, som f.eks. datacentre, sikkerhedstjenester og Storage Area Networks (SAN). I nogle tilfælde omfatter dette opgradering til bedre kobber- og lyslederkabler og aktivt og passivt udstyr, og i andre tilfælde samles multifunktionelle applikationer (f.eks. Voice and Video-Over-IP) eller et udvidet LAN-system.
 
  • Industribygninger: Ethernet udvikler sig hurtigt til en almindelig fabriksplatform, der forbinder maskiner, robotter og udstyr på fabriksgulvet med f.eks. salg/marketing- og administrationslokaler, og Nexans har udviklet et antal industrielle løsninger, der omfatter åbne standarder og arkitekturer samt industrielt Ethernet. Brandsikre kabler beskytter både mennesker og anlæggets infrastruktur. Industrikabler er miljøvenlige (blyfri, lav EMI) og fuldt genanvendelige.