Signalkabler

Signal- og styrekabler
Kobber-, multiparsignal- og styrekabler er hybridenergi-/telekommunikationskabler, der leverer lavspændingsstrøm og tovejs telekommunikation til udstyr i marken.

Til de vigtigste jernbaneoperatører har Nexans udviklet kundetilpassede EM-immune (høj reduktionsfaktor) kabler, der især er vigtige til højhastighedslinjer. Digicode signalkabler er for nylig blevet installeret på Daegu Subway-linjen og Incheon International Airport i Korea.

Produktbrochure: Multipar hybridenergi-/telekommunikationskabler

 

Akseltællerkabler 
Disse kabler forbinder tællepunkter på sporene, som bestemmer togtilstedeværelse, køreretning, længde, antal jernbanevogne, fuldstændighed...

National Rail i England valgte Nexans som foretrukken leverandør af akseltællerkabler, hvilket giver klare fordele med hensyn til kabelstørrelse og ydeevne, især vandtæthed. Nexans hjalp med at opgradere signalsystemet til Koreas Bundang-linje ved at levere nye akseltællerkabler.

Produktbrochure: Akseltæller- og balisekabler

 

Balisekabler 
Nexans avancerede balisekabler er fleksible og modstandsdygtige og elektromagnetisk immune over for HF-kommunikation for et eskalerende og til sidst fuldt radiobaseret GSM-R trafikstyringssystem.

Nexans vandt en kontrakt fra GE Transportation Rail vedrørende balisekabler anvendt i opgraderingen af Italiens jernbanenetværk for at imødekomme ERTMS-krav. For Bombardier vandt man også en kontrakt om levering af balisekabler til de koreanske jernbaners ATP-projekt (1.720 km).

 

DuoTrack® kabel 
Figur-8 duplex kobber/fiberkabel, der er fikseret sikkert direkte på sporene, benyttes til at sende routing-information med kommunikations- og styrefunktioner for regionale jernbanelinjer, herunder ETCS-kapabilitet. Det er hurtigt og nemt at installere, og der spares 30-40% af installationstiden og opnås samlede omkostningsbesparelser på over 50% for ejeren.

139 km DUO-kabel blev installeret af Deutsche Bahn på 130 km af Odenwaldbahn-linjen. Nexans havde ikke bare et tæt samarbejde med DB, men også med systemintegratorerne, Siemens og Alcatel, for at etablere en fuldt integreret nøglefærdig løsning.

Filer (vedhæftet)