Shanghais lokale elnet styrkes med Nexans’ kabler for ekstra høj spænding (EHS)

Nexans' 500 kV PEX-kabler skal anvendes for at styrke Shanghais lokale elnet

Paris, 9. april 2015 – Ved udbygningen af Shanghais stamnet skal der bruges nye 500 kV PEX-kabler (tværbunden polyethen), som leveres af Nexans. Kontrakten er på 23 millioner euro og bestilleren er Shanghai Municipality Electric Power Company (SMEPC), et datterselskab i State Grid Corporation of China (SGCC). Nexans skal, i henhold til denne kontrakt, levere 45 km avancerede PEX-kabler og tilbehør.

Den nye kraftledning mellem de to distrikter Baoshan og Yangpu bliver Nexans anden installation af en 500 kV PEX-ledning i Shanghai. Nexans skal konstruere, fremstille og installere en 15 km lang ledning i en underjordisk tunnel, som forbinder Yanghangs og Hongyangs transformatorstationer.

Dette bliver Nexans fjerde 500 kV-projekt i Kina.
I 2009 leverede Nexans 51 km PEX-kabel, som en del af Shibo-projektet, der drives af SMEPC og et 9,4 km langt PEX-kabel til ERTANs vandkraftprojekt i Guandi. Nexans leverede også en lignende ledning (20 km), som en del af Haidian-projeket i Beijing i 2014.

Philippe Gastineau, chef for Nexans Land High Voltage, kommenterer aftalen:
– Denne nye kontrakt i Shanghai styrker Nexans’ stilling som førende systemleverandør af 500 kV-kabler til opgradering af byelnet. Vi samarbejde med SMEPC i Shibo-projektet, og ser frem til at kunne fortsætte dette samarbejde.”

Ifølge planen skal Hongyang-projektet være færdigt i slutningen af 2016.

Relaterede Dokument

Din kontakt

Angéline Afanoukoe Press relations
Telefon +33 1 78 15 04 67
Angeline.afanoukoe@nexans.com
Michel Gédéon Investor Relations
Telefon +33 1 78 15 05 41
Michel.gedeon@nexans.com

Om Nexans

Nexans sikrer tilgangen til energi gennem sit store og varierede udbud af kabler og kabelløsninger, som forbedrer vores kunders aktiviteter og resultater verden over. Nexans’ ambition er at være en samarbejdspartner, og en støtte for kunderne inden for fire hovedforretningsområder: elektrisk transmission og distribution (til havs og på land), energiressourcer (olie og gas, minedrift og vedvarende energikilder), transporter (veje, jernbaner, fly og skibe) samt installation (kommercielle bygninger, boliger og datacentraler). Nexans’ strategi bygger på en løbende innovation af produkter, løsninger og tjenester, kompetenceudvikling for medarbejdere, uddannelse af kunder og introduktion af sikre industriprocesser med mindst mulige miljøpåvirkning. I 2013 blev Nexans den første virksomhed i kabelindustrien, der oprettede en fond til fremme af langsigtede projekter, som giver udsatte samfund rundt om i verden tilgang til energi. Med en industriel tilstedeværelse i over 40 lande og salgskontorer over hele verden havde Nexans 26.000 medarbejdere og en omsætning på 6,4 milliarder euro i 2014. Nexans er børsnoteret på NYSE Euronext Paris, afdeling A. For mere information besøg www.nexans.dk.