Nexans kabler har en af hovedrollerne i Pinewood Studios

Paris, 12. december 2013 – Pinewood Studios har foretaget en problemfri overgang til højopløst film- og tv-produktion (High Definition, HD) ved at opgradere til Nexans’ løsninger for netværkskabler. Baggrunden er et øget pres på, at alle kanaler tv-net i Storbritannien skal sende i HD. Projektet til modernisering af netværket har nu givet den øgede båndbredde, der er nødvendig til HD-produktioner, og også skærmning for at beskytte mod forstyrrelser.

De verdensberømte Pinewood Studios er Europas største studier med 34 scener, fem tv-studier og et studieareal på cirka 46.000 m2. Her er verdenskendte produktioner, som Skyfall og mange andre James Bond-film, indspillet, et andet eksempel er Snow White and the Huntsman.

Som en del i Pinewood-koncernens løbende investering i deres faciliteter fik Cheyne Link, en specialist i konstruktion og installation af kabelinfrastruktur, til opgave at udføre arbejdet. Som Certified Solution Partner til Nexans gennem mange år, henvendte Cheyne Link sig så til Nexans for levering af Kat 6A-kabler, som er skærmede for at beskytte mod forstyrrelser, og som tilbyder en glimrende båndbrede, holdbarhed og signalbeskyttelse. Desuden blev der installeret fiberoptiske kabler – LANmark-OM3 Gigalite – i studiets centrale maskinrum og kontrolrum.

Kabelinstallationen blev udført i lys-, lyd- og kontrolrummene, mellem begge studier og til studiegulvet. Siden kablerne blev installeret i 2012, har de sendt signalerne, som anvendes i store internationalt lancerede film- og tv-produktioner, som Kick-Ass 2 og Fast & Furious 6.

– Nexans har sikret, at vores moderniserede kabelinstallation har plads til øget båndbredde, når vi lidt efter lidt begynder at sende i fuld HD på alle kanaler. Når det kommer til fremtiden har Pinewood Group tænkt sig fortsat at investere i tv. Vi har allerede planer om yderligere et nyt tv-studie, og til dette projekt leder vi efter virksomheder som Nexans og Cheyne Link, siger Paul Darbyshire, Broadcast Manager hos Pinewood Studios.

Du kan se hele interviewet med Paul Darbyshire på http://www.nexans.co.uk/pinewood.

Relaterede information

Relaterede Dokument

Din kontakt

Angéline Afanoukoe Press relations
Telefon +33 1 78 15 04 67
Angeline.afanoukoe@nexans.com
Michel Gédéon Investor Relations
Telefon +33 1 78 15 05 41
Michel.gedeon@nexans.com

Om Nexans

Med energi som den primære drivkraft tilbyder Nexans, der er verdens førende inden for kablingsindustrien, en række omfattende kabel- og kabelsystemer. Gruppen spiller en vigtig rolle på den internationale scene, når det gælder infrastruktur, industri, byggeri og LAN. Nexans henvender sig til en lang række markedssegmenter, der spænder lige fra energi, transport og telenetværk til skibsbyggeri, olie og gas, kernekraft, automobilproduktion, elektronik og luftfart samt håndtering og automatisering. Nexans er en ansvarlig industri virksomhed, hvor bæredygtig udvikling er en integreret del af den globale og operationelle strategi. Innovation inden for produkter, løsninger og tjenester, medarbejderudvikling og engagement, og indførelsen af sikre industrielle processer med begrænset miljøbelastning er blandt de centrale initiativer. Nexans er repræsenteret i mere end 40 lande og har aktiviteter i hele verden. Virksomheden beskæftiger 25 000 medarbejdere og havde i 2012 en omsætning på 7,2 milliarder euro. Nexans er registreret på NYSE Euronext i Paris, afdeling A.