Nexans får gennembrud i offshore-sektoren i Malaysia med en ordre på umbilical-kabler til offshore-sektoren til et F29-feltudviklingsprojekt.

Kontrakt på levering af 22 km elektro/hydraulisk umbilical-kabel til Malaysias offshore sektor

Paris, 18. april 18, 2013 – Nexans, en af verdens førende kabelproducenter, har fået et gennembrud i offshore-sektoren i Malaysia og har underskrevet en kontakt med Persada Engineering om levering af et elektro/hydraulisk umbilical-kabel til søforlægning til Sarawak Shell Berhads F29-feltudviklingsprojekt. Det 22 km lange Nexans’ umbilical-kabel bliver installeret på en vanddybde på ca. 100 meter og skal sikre kommunikations- og kontrolfunktioner for F29-feltudviklingsprojektet. Nexans bliver ansvarlig for transport og levering af umbilical-kablet sammen med det påkrævede tilbehør i henhold til en fast-track kontrakt på 72 uger. “Denne umbilical-kontrakt til Persada Engineering er en meget vigtig udvikling for Nexans, da den får os tilbage i off-shore-sektoren i Malaysia med et projekt for en særdeles betydningsfuld slutkunde, Sarawak Shell Berhad,” siger Jon Arne Häll, teknisk direktør for Hybrid Underwater Cables, Nexans Norge. “Nexans’ ekspertise inden for design, produktion og levering af komplekse umbilical-kabler til søforlægning er allerede veletableret i Nord- og Sydamerika og Europa, og det er en stor mulighed for at vise, hvad vi kan i Asien.” F29 umbilical-kabler bliver produceret på Nexans’ specialiserede fabrik i Halden i Norge.

Din kontakt

Angéline Afanoukoe Press relations
Telefon +33 1 78 15 04 67
Angeline.afanoukoe@nexans.com
Michel Gédéon Investor Relations
Telefon +33 1 78 15 05 41
Michel.gedeon@nexans.com

Om Nexans

Med energi som den primære drivkraft tilbyder Nexans, der er verdens førende inden for kablingsindustrien, en række omfattende kabel- og kabelsystemer. Gruppen spiller en vigtig rolle på den internationale scene, når det gælder infrastruktur, industri, byggeri og LAN. Nexans henvender sig til en lang række markedssegmenter, der spænder lige fra energi, transport og telenetværk til skibsbyggeri, olie og gas, kernekraft, automobilproduktion, elektronik og luftfart samt håndtering og automatisering. Nexans er en ansvarlig industri virksomhed, hvor bæredygtig udvikling er en integreret del af den globale og operationelle strategi. Innovation inden for produkter, løsninger og tjenester, medarbejderudvikling og engagement, og indførelsen af sikre industrielle processer med begrænset miljøbelastning er blandt de centrale initiativer. Nexans er repræsenteret i mere end 40 lande og har aktiviteter i hele verden. Virksomheden beskæftiger 25 000 medarbejdere og havde i 2012 en omsætning på 7,2 milliarder euro. Nexans er registreret på NYSE Euronext i Paris, afdeling A.