Nexans underskriver kontrakt på 110 millioner euro på levering af høj- og mellemspændingskabler til modernisering af Libyens infrastruktur for transmission og distribution af el.

Nexans to supply HV and MV cables for the upgrading of Libya’s power transmission and distribution infrastructureParis, 19. juli 2012 – Nexans, som er en af verdens førende kabelproducenter, har underskrevet en kontrakt til en værdi af cirka 110 millioner euro med det libyske selskab PEWCO (Public Electrical Works Company), som er et 100 procent ejet datterselskab af GECOL, det statsejede selskab med ansvar for produktion af distribution af el. Kontrakten dækker levering af kabler til projekter, som skal modernisere landets infrastruktur til kraftforsyning.
Kontrakten omfatter levering af over 1.000 km høj-, lav- og mellemspændingskabler. Transmissionskontrakten omfatter 245 kV-kabler til jordforlægning, som skal produceres af Nexans Frankrig. Nexans i Grækenland står for leveringen af distributionskablerne (33 kV og 15 kV) og optokablerne. Nexans i Italien leverer tilbehøret.
PEWCO har selv ansvaret for installationen af kablerne. Nexans skal levere alt det nødvendige tilbehør, optokabler (til automatisering, styring og kommunikation i transformatorstationer og overvågning af kabeltemperaturer) samt bistår med ingeniørydelser, teknisk support og uddannelse af PEWCO og GECOL.
Efter planen finder kabelleverance og -installationen sted i 2012 og 2013.

Din kontakt

Angéline Afanoukoe Press relations
Telefon +33 1 78 15 04 67
Angeline.afanoukoe@nexans.com
Michel Gédéon Investor Relations
Telefon +33 1 78 15 05 41
Michel.gedeon@nexans.com

Om Nexans

Med energi som den primære drivkraft tilbyder Nexans, der er verdens førende inden for kablingsindustrien, en række omfattende kabel- og kabelsystemer. Gruppen spiller en vigtig rolle på den internationale scene, når det gælder energi-transmission og distribution, industri, byggeri og LAN. Nexans henvender sig til en lang række markedssegmenter, der spænder lige fra energi, og telenetværk til energiressourcer (vindmøller, solceller, olie og gas) til transport (skibsbyggeri, bilproduktion, elektronik og luftfart samt håndtering og automatisering. Nexans er en ansvarlig industri virksomhed, hvor bæredygtig udvikling er en integreret del af den globale og operationelle strategi. Innovation inden for produkter, løsninger og tjenester, medarbejderudvikling og engagement, og indførelsen af sikre industrielle processer med begrænset miljøbelastning er blandt de centrale initiativer. Nexans er repræsenteret i mere end 40 lande og har aktiviteter i hele verden. Virksomheden beskæftiger 25.000 medarbejdere og havde i 2011 en omsætning på 7 milliarder euro. Nexans er registreret på Euronext i Paris, afdeling A. Få flere informationer på www.nexans.com eller www.nexans.mobi