Nexans bygger EHV-kabelfabrik i USA

Denne nye fabrik styrker Nexans’ nuværende position o det hurtigt voksende højspændingsmarked samt virksomhedens tilstedeværelse i USA

Paris, 7. juli, 2011 – Nexans, en af verdens førende kabelproducenter, har offentliggjort planerne om at bygge en fabrik USA til produktion af undersøiske EHV-kabler* (Extra High Voltage) og en mulig udvidelse til undersøiske højspændingsaktiviteter i USA. Nexans investerer i denne nye fabrik for at få fordel af de betydelige investeringer i EHV-kabler, der forventes at blive foretaget i de kommende år.

 

Den samlede investering estimeres til cirka 80 mio. USD. Fabrikken forventes at blive sat i drift i sommeren 2013.

 

Nexans er en stor global aktør på højspændingsmarkedet med fabrikker i Europa og Asien-Stillehavsområdet.

 

"Det stadig stigende behov for elektricitet fra både forbruger og industri er drivkraften bag de ambitiøse planer for udvikling af store projekter inden for kraftinfrastruktur i USA. For effektiv og hurtig transmission af elektricitet med mindst muligt tab skal disse nye planer sættes i værk på EHV-niveau. Ved at etablere den nye fabrik vil Nexans være ideelt positioneret til at støtte disse projekter med EHV-kabler i høj kvalitet, som er konstrueret og produceret til at opfylde specifikke lokale markedsforhold," siger Frédéric Vincent, Nexans’ bestyrelsesformand og koncernchef. "Denne nye investering betyder et betydeligt skridt i den rigtige retning, når det handler om vores synlighed i USA, og viser vores langvarige engagement på dette vigtige marked."

 

Fabrikken vil styrke Nexans’ nuværende produktserie i USA og er en tilføjelse til den nuværende transmission af lav- og middel spænding, luftledninger samt industri og LAN-porteføljer. USA har over 1300 medarbejdere på syv produktionsanlæg, fire i USA og tre i Canada, og repræsenterede mere end 10 % koncernens samlede omsætning i 2010.


(*) som anvender højere spænding end 200 kV.

Relaterede Dokument

Din kontakt

Angéline Afanoukoe Press relations
Telefon +33 1 78 15 04 67
Angeline.afanoukoe@nexans.com
Michel Gédéon Investor Relations
Telefon +33 1 78 15 05 41
Michel.Gedeon@nexans.com

Om Nexans

Med energi som den primære drivkraft tilbyder Nexans, der er verdens førende inden for kablingsindustrien, en række omfattende kabel- og kabelsystemer. Gruppen spiller en vigtig rolle på den internationale scene, når det gælder infrastruktur, industri, byggeri og LAN. Nexans henvender sig til en lang række markedssegmenter, der spænder lige fra energi, transport og telenetværk til skibsbyggeri, olie og gas, kernekraft, automobilproduktion, elektronik og luftfart samt håndtering og automatisering. Nexans er en ansvarlig industri virksomhed, hvor bæredygtig udvikling er en integreret del af den globale og operationelle strategi. Innovation inden for produkter, løsninger og tjenester, medarbejderudvikling og engagement, og indførelsen af sikre industrielle processer med begrænset miljøbelastning er blandt de centrale initiativer. Nexans er repræsenteret i mere end 40 lande og har aktiviteter i hele verden. Virksomheden beskæftiger 23.700 medarbejdere og havde i 2010 en omsætning på 6 milliarder euro. Nexans er registreret på NYSE Euronext i Paris, afdeling A. Se flere informationer på www.nexans.com