Nexans sælger sine spanske aktiviteter inden for telekom-kobberkabler.

Nexans, verdensleder inden for kabelbranchen, meddeler, at virksomheden har afsluttet salget af sine spanske aktiviteter inden for telekom-kobberkabler (fabrikken i Santander)

Paris, 2. juni 2008 - Nexans sælger sine spanske aktiviteter inden for telekom-kobberkabler. Nexans, verdensleder inden for kabelbranchen, meddeler, at virksomheden har afsluttet salget af sine spanske aktiviteter inden for telekom-kobberkabler (fabrikken i Santander) til virksomheden Bristish B3 Cable Solutions, en af Europas førende producenter af kabler med metalelementer, til en virksomhedsværdi på cirka 17 millioner euro. Den planlagte afhændelse blev meddelt den 31. januar 2007, sammen med meddelelsen om resultatet for 2007.  
Nexans fortsætter sin refokusering på sine prioriterede markedssegmenter. I 2007 genererede denne virksomhed en omsætning på 55 millioner euro i standard kobberpris.  Virksomheden får ikke en væsentlig indflydelse på Nexans' resultat i 2008.

Relaterede Dokument

Din kontakt

Angéline Afanoukoe Press relations
Telefon +33 1 78 15 04 67
Angeline.afanoukoe@nexans.com
Michel Gédéon Investor Relations
Telefon +33 1 78 15 05 41
Michel.Gedeon@nexans.com

Om Nexans

Med energi som den primære drivkraft tilbyder Nexans, der er verdens førende inden for kablingsindustrien, en række omfattende kabel- og kabelsystemer. Gruppen spiller en vigtig rolle på den internationale scene, når det gælder infrastruktur, industri, byggeri og LAN. Nexans henvender sig til en lang række markedssegmenter, der spænder lige fra energi, transport og telenetværk til skibsbyggeri, olie og gas, kernekraft, automobilproduktion, elektronik og luftfart samt håndtering og automatisering. Nexans er repræsenteret i mere end 30 lande og har aktiviteter i hele verden. Virksomheden beskæftiger 22.000 medarbejdere og havde i 2007 en omsætning på 7,4 milliarder euro. Nexans er registreret på Euronext i Paris, afdeling A.