Forlænget kabelkontrakt med Manitoba Hydro i Canada

Nexans’ kontakt med Manitoba Hydro, el- og gasselskabet i den canadiske provins Manitoba, blevet forlænget med fire år. Kontrakten har en værdi af ca. 21 mio. euro.

Power networks and accessoriesAftalen indebærer en forlængelse af samarbejdet mellem Hydro og Nexans i Canada, som blev indledt i 2001, da Nexans blev valgt som hovedleverandør af alle kabler.

 

Nexans leverer i øjeblikket 41 forskellige kabler, ledere og andre produkter, som anvendes til luft- og jordledninger i Manitoba-provinsen. Blandt andet indgår der mellem- og lavspændingskabler, ledere i ren aluminium og stålaluminiumliner (ACSR).

 

Ud over kabelleverancerne har Nexans også etableret et team, der består af forhandlere og teknikere. Dette team overvåger installationerne, og deltager i fælles, fortløbende forbedringsprojekter.

 

Gordon Thursfield, Nexans chef for North America, siger: "Det lykkedes os at komme igennem Manitoba Hydros proces for licitationsudbud i 2001, hvor vi blev hovedleverandør for samtlige kabler, der er nødvendige for el-distributionen. Denne kontrakt, med eneret, har vist sig at være fordelagtig for Manitoba Hydro, da vi holder en ensartet kvalitet og løbende forbedre serviceniveauet over for kunderne, samtidig med at omkostningerne reduceres."

Relaterede Dokument

Din kontakt

Angéline Afanoukoe Press relations
Telefon +33 1 78 15 04 67
Angeline.afanoukoe@nexans.com
Michel Gédéon Investor Relations
Telefon +33 1 78 15 05 41
Michel.Gedeon@nexans.com

Om Nexans

Med energi som den primære drivkraft tilbyder Nexans, der er verdens førende inden for kablingsindustrien, en række omfattende kabel- og kabelsystemer. Gruppen spiller en vigtig rolle på den internationale scene, når det gælder infrastruktur, industri, byggeri og LAN. Nexans henvender sig til en lang række markedssegmenter, der spænder lige fra energi, transport og telenetværk til skibsbyggeri, olie og gas, kernekraft, automobilproduktion, elektronik og luftfart samt håndtering og automatisering. Nexans er repræsenteret i mere end 30 lande og har aktiviteter i hele verden. Virksomheden beskæftiger 22.000 medarbejdere og havde i 2007 en omsætning på 7,4 milliarder euro. Nexans er registreret på Euronext i Paris, afdeling A.

About Manitoba Hydro

Manitoba Hydro is a provincial Crown Corporation, providing electricity to 516,000 customers throughout the province and natural gas service to 260,000 customers in various communities. The corporation exports electricity to 30 electric utilities through its participation in four wholesale markets in Canada and the mid-western United States. In addition, the utility aggressively promotes energy conservation and savings through its many Power Smart programs.