Nexans’ nye innovative kabelløsning BUFLEX X’PREM tilbyder forbedret kranydelse og holdbarhed

På grund af en tyndere og lettere kappe af polyuretan kan Nexans tilbyde et kabel med reduceret vægt og forbedret slidstyrke – BUFLEX X´PREM – som forbedrer produktiviteten for kranførere og kranproducenter

Nexans har udvidet sit BUFLEX-program af polyuretan-beklædte krankabler med BUFLEX X’PREM, udformet til at øge ydelsen og holdbarheden for kraner, der drives med hastigheder på op til 150 m/min. i almindelige industriapplikationer og i havne og terminaler. BUFLEX X’PREM-kabler har i strenge laboratorietester vist sig at have en væsentlig længere levetid end traditionelle krankabler.

BUFLEX X’PRE'M's nye konstruktion giver betydelig bedre trækkraft og holdbarhed uden øgede ydermål. Med den tyndere og lettere BUFLEX X’PREM–kappe af polyuretan bevares samme ydelse som i gummi-beklædte kabler i standardudførelse, men med en reduceret totaldiameter og forbedret slidstyrke. Det betyder, at kranførerne og kranproducenterne kan anvende mindre motorspil for at opnå samme eller bedre produktivitet, eventuelt også med mindre kraftige motorer.

Lav- og mellemspændingsudgaver

BUFLEX X’PREM findes både i lavspændingsudførelse (gul version) til anvendelsesområderne op til 1 kV, fx til almindelige industrikraner, og mellemspændingsudførelse (rød og sort) til tilpasninger fra 6 kV til 20 kV i havne og terminaler. Desuden kan twisted pair-kabler af kobber eller optofiber integreres i kablerne for at kombinere avancerede styresystemer med el-forsyning til kranen.

Udviklet af Nexans center til krankabler

BUFLEX X’PREM er udviklet af Nexans’ center for krankabler i Lyon, Frankrig, hvor materialet har gennemgået en række tester for at afprøve ydelsen under driftsforhold, fx hurtig acceleration og høj trækstyrke. I testen af spil klarede BUFLEX X’PREM ti gange flere testcykler end standardkablerne uden betydelig deformation.

BUFLEX X’PREM supplerer Nexans nuværende polyuretan- og gummi-kappede kabelprogram og gør, at Nexans som den eneste virksomhed kan tilbyde løsninger til praktisk talt alle krankabelanvendelser.