Krympemuffesæt med skrueforbindelser – Nem installation.

MuffesætNexans har i mange år leveret komplette muffesæt med skrueforbindelser til elforsyningsbranchen. Men tilbyder selvfølgelig også et 1kV muffesæt som er yderst velegnet til brug i installationsbranchen.
Vores Nexans SVMS krympemuffesæt er en komplet og enkelt løsning til samling af 1kV lavspændingskabler fra 4mm² til 240mm². Muffesættene indeholder de nye unikke ”D” skrueforbindere  fra Nexans´ GPH fabrik i HOF, samt eget produceret krympegods af høj kvalitet.
Derudover er SVMS serien testet iht. DIN 47640, hvilket tilsikre at skrueforbinder og krymp ”passer sammen”, og at muffesættes tværsnitsområde er afstemt med gældende kabelstandarder.

De enkelte krympemuffesæt er opdelt i en række tværsnitsområder, f-eks. 4x35-150mm². Med dette muffesæt vil man kunne samle alle standard installationskabel med tværsnit fra 35mm² til 150mm². Derudover kan muffesættet bruges som en overgangsmuffe, fra f.eks. et 4x35mm² til 4x150mm² kabel.
Endelig giver de fleksible skrueforbindelser mulighed for at samle kobber og aluminiumskabler i samme muffe, hvilket gør SVMS serien meget fleksibel.

D-serieSkrueforbindelser, også kaldet knækskruer, kræver hverken momentnøgle eller prestænger. Knækskruerne tilspændes blot med normalt håndværktøj (topnøgle eller unbraconøgle afhængig af model) og skruen vil automatisk knække af når der er det rette pres/tryk på lederen.
Hermed sikres en god elektrisk og mekanisk forbindelse, uanset om der er variation i lederens fysiske dimensioner.

 

Holding ToolFor at gøre installationen endnu nemmere for elektrikere og installatører, tilbyder Nexans et smart og enkelt holde værktøj som bruges til at fastholde skrueforbinderen under montage. Holdeværktøjet  reducere vrid i skrueforbinderen, og gør installationen væsentlig nemmere.

Læs mere om vores skrueforbinder her Brochure 1 kV krympemuffesæt
 

Din kontakt

Flemming Nielsen Telefon +4529121425
Fax +4575693446
infra-power-pc.dk@nexans.com