Pressemeddelelse 2013

RWEs innovationspris 2013 går til Nexans for superlederprojektet AmpaCity

13-01-14

Paris, 20. december 2013  – Nexans har for nylig modtaget en prestigefyldt pris, som RWE, Tysklands næststørste energileverandør, uddeler til innovative leverandører. Nexans får denne udmærkelse for sin indsats i det banebrydende AmpaCity-projekt, som omfatter installation af et HTS-kraftkabel (højtemperatur-superleder) i Essen, en by i det tyske Ruhr-distrikt, for at vise superlederes evne til at lede strøm med minimale tab.
 

Mere...

Nexans kabler har en af hovedrollerne i Pinewood Studios

13-01-14

Pinewood Studios har foretaget en problemfri overgang til højopløst film- og tv-produktion (High Definition, HD) ved at opgradere til Nexans’ løsninger for netværkskabler. Baggrunden er et øget pres på, at alle kanaler tv-net i Storbritannien skal sende i HD. Projektet til modernisering af netværket har nu givet den øgede båndbredde, der er nødvendig til HD-produktioner, og også skærmning for at beskytte mod forstyrrelser.

Mere...

E.ON Netz vælger Nexans jordkabler af aluminium

09-12-13

E.ON Netz har valgt et aluminiumskabel fra Nexans til udbygningen af deres elnet til vindenergi. Nexans har installeret et dobbelt jordkabel på 110 kV i Dithmarschen-distriktet for E.ON, som den første tyske kunde, med en samlet længde på 5,5 km og en ordreværdi på 4 millioner euro.

Mere...

Successful completion of Nexans’ rights offering of approximately 284 million euros

06-11-13 Mere...

2013 Third-Quarter Financial Information and Group Initiatives

15-10-13

Paris, October 15, 2013 – Nexans today announced that its sales for the third quarter of 2013 amounted to 1,655 million euros at current metal prices.

Mere...

Statoil vælger Nexans umbilicaler til Gullfaks Rimfaksdalen-projektet i den norske del af Nordsøen

Nexans har underskrevet en kontrakt på 8 mio. euro med Statoil på levering af statiske umbilicalkabler til Gullfaks Rimfaksdalen-projektet i den norske del af Nordsøen.

Mere...

Nexans har underskrevet kontakt på undersøiske kabler til en værdi på godt 120 mio. euro med Scottish Hydro Electric Transmission

Nexans, har underskrevet en kontrakt på godt 120 mio. euro med Scottish Hydro Electric (SHE) Transmission plc på levering og installation af en undersøisk kraftforbindelse mellem Kintyre-halvøen og kysten på fastlandet i det sydvestlige Skotland.

Mere...

Årsresultat 2013

25-07-13

Paris, 11.februar 2014

På et møde den 10. februar 2014 har Nexans’ bestyrelse, med Frédéric Vincent som formand, godkendt koncernregnskabet for 2013.

Mere...

Nexans leverer vigtigt EHV-kraftlink til Coca Codo Sinclairs vandkraftprojekt i Ecuador

11-06-13
Nexans har underskrevet en kontrakt med kinesiske Sinohydro Corporation på levering af et vigtigt EHV kraftlederkabel (Extra High Voltage) til Coca Codo Sinclairs vandkraftværk i Ecuador, som er under opførelse i Amazonas, og som får en årlig kapacitet på 1500 MW.
Mere...

Danske sygehuse vælger Nexans som partner til den næste generation af fiberoptiske netværk

30-05-13
Juelsminde, maj 2013 - Region Midtjylland har tildelt Nexans Denmark en flerårig rammeaftale, på levering af 10.000 Ethernet mikro switche. Disse mikro switche er en af nøgle komponenterne, i et innovativt fiber baseret Local Area Network (LAN) kabel koncept, kaldet "Fiber-To-The-Office (FTTO)". Mikro switche af typen "GigaSwitch V3" vil blive leveret af Nexans Advanced Networking Solutions, Nexans i Tyskland, der er en af de førende på markedet indenfor FTTO løsninger.
Mere...

Nexans har underskrevet en kontrakt med Subsea 7 på fremstilling af verdens dybest liggende system til direkte elvarme (DEH) til det af Chevrons datterselskab opererede Lianzi-felt uden for Angola/Republikken Congo.

20-05-13
Nexans, en af verdensførende ekspert inden for kabelindustrien, har vundet en kontrakt på en værdi af 25 mio. euro til Subsea 7, en global leder inden for undervandsteknik, konstruktion og tjenester i offshoreindustrien.
Mere...

Nexans installationskabeludbud certificeret af Singapore Green Building Council

30-04-13
Paris, 29. april 2013 – Nexans, er den første kabelproducent i verden, der får Singapore Green Building Councils prestigefyldte certificering for sine installationskabler. Singapore Green Building Council (SGBC) er en vigtig aktør i forbindelse med at fremme udviklingen af standarder for miljøvenlige byggerier, ikke kun i Singapore, men i hele Sydøstasien. Rådet er meget velanset verden over, og denne certificering er et vigtigt skridt i Nexans’arbejde for at styrke sin globale position som en førende leverandør af miljøvenlige installationskabler. Certificeringen omfatter kabler til både kommercielle byggerier og boliger.
Mere...

Nexans får gennembrud i offshore-sektoren i Malaysia med en ordre på umbilical-kabler til offshore-sektoren til et F29-feltudviklingsprojekt.

29-04-13
Nexans har fået et gennembrud i offshore-sektoren i Malaysia og har underskrevet en kontakt med Persada Engineering om levering af et elektro/hydraulisk umbilical-kabel til søforlægning til Sarawak Shell Berhads F29-feltudviklingsprojekt. Det 22 km lange Nexans’ umbilical-kabel bliver installeret på en vanddybde på ca. 100 meter og skal sikre kommunikations- og kontrolfunktioner for F29-feltudviklingsprojektet. Nexans bliver ansvarlig for transport og levering af umbilical-kablet sammen med de påkrævede tilbehøret i henhold til en fast-track kontrakt på 72 uger.
Mere...

Nexans kabler skal forstærke Beijings højspændingsnet

29-04-13
Nexans, en af verdens førende kabelproducenter, har underskrevet en kontrakt på 11 millioner euro med State Grid Corporation of China (SGCC) på levering af et højspændingssystem, som skal hjælpe Beijing Beijing Electric Power Corporation med at skabe forudsætninger for fremtidig udvikling og udbygning af kraftoverføringskabler i Kinas hovedstad.
Mere...

Resultat for første kvartal 2013

25-04-13
Paris, 25. april 25, 2013 - Nexans offentliggjorde i dag finansiel information for 1. kvartal 2013 og rapporterede en omsætning på 1,668 milliarder euro eller 1,130 milliarder euro, målt i faste metalpriser.[1] Det tilsvarende tal for 1. kvartal 2012 var 169 milliarder euro, hvilket indebærer en negativ organisk vækst på næsten 5,6 %.[2] I tråd med virksomhedens forventninger blev der en betydelig negativ organisk vækst i 1. kvartal 2013. Dette forklares af den kombinerede effekt af et højt sammenligningstal samme periode og en svækket verdensøkonomi i andet halvår af 2012. Dertil kom dårlige vejrforhold, som forsinkede installationen af infrastrukturkabler.
Mere...

Nexans’ 2012 Registration document - Mixed Shareholders’ Meeting of May 14th, 2013

04-04-13

Nexans’ 2012 Registration document has been registered with the AMF (Autorité des Marchés Financiers) on April 3, 2013. Nexans Mixed Shareholders’ Meeting will be held on Tuesday, May 14th, 2013 at 3.00 pm in the Claude Levi-Strauss theatre of the quai Branly museum.

Mere...

2012 Full-Year Results

07-02-13

Paris, February 7, 2013 - The Nexans Board of Directors meeting on February 6, 2013, under the chairmanship of Frédéric Vincent, approved the Financial Statements for 2012.

Mere...

Nexans tildeles søkabelkontrakt på over 80 millioner euro til canadisk vandkraftprojekt

Paris, 15. januar 2013 – Nexans, en af verdens førende kabelproducenter, har underskrevet en kontrakt med Nalcor Energy på over 80 millioner euro på et søforlagt højspændingskabel (HVDC) i den canadiske provins Newfoundland og Labrador.

Mere...