Ekspertise og optimering af industriløsninger

Nexans samarbejder med sine kunder inden for industriområder som konventionel energiproduktion, skibs-, fly og automobilkonstruktion, automation, robotteknik og vedvarende energi for at kunne tilbyde pålidelige løsninger og kvalitetsfokus.

Expertise and optimization of industry solutions Nerxans konstruerer kabler til industrien, der er stadig mere modstandsdygtige, mere pålidelige og mere specialiserede:

  • Øget fleksibilitet for vindturbiner og robotapplikationer
  • Bedre styrke for materialhåndtering
  • Øget sikekrhed for fly
  • Optimeret kommunikation for offshore, hvor umbilicalkabler på platformene er forsynet med sendorer, som kan registrere den mindste afvigelse og straks advare kontrolcentret

Nexans fremstiller lettere kabler til forksellige transportmidler som fly, skibe, biler og lastbiler. Derved mindskes brændstofforbruget og CO2-udledningerne.

Takket være anvendelse af en legering med høj mekanisk styrke giver DATAGREEN® signalkabler en besparelse, når det drejer sig om vægt, volumen og energieffektivitet, samtidig med at påvirkningen af miljøet bliver væsentlig mindre.

Lettere kabler til kæmpen i skyen

Fra højtemperaturkabler til koaksialkabler med lavt tab, fra databuskabler til underholdning om bord til brandsikre ledere - Nexans har udviklet kabler, som integrerer aluminium- og optofiberledere til Airbus A380. Med disse kabler reduceres vægten på flyets kabelsystemer med 10%. Desuden  mindskes risikoen for elektrisk bueforplantning, og kablerne klarer temperaturer på op til 350 grader i 1000 timer.