Oplæring og udvikling: Bidrag til gensidig succes

Nexans ønsker at alle vores teams skal kunne give medarbejderne mulighed for at vokse og udtrykke sit fulde potentiale inden for koncernen.

Nexans University training

Udvikle kompetence

Globalt samarbejde, medarbejderledelse, kunde- og markedsfokus, ansvarsvilje og driftsmæssig dygtighed er de fem værdier, som Nexans fremmer fra og med rekrutteringsfasen og gemnnem hele karriereudviklingen.

For at anerkende og udvikle kompetencerne i vores teams og følge udviklingen hos kunderne og påmarkederne, bygger og distribuerer Nexans globale modeller for ledelses- og erhvervsmæssige kompetencer for hver funktion.

Ved at udvilke medarbejdernes kompetencer udvikler Nexans samtidig fleksible mennesker med krydsoplæring. Ved at fremme mobilitet og sikre bedre fleksibilitet og reaktivitet bliver Nexans i stand til at forudse fremtidige job i virksomheden.

Nexans oplærer Nexans

Nexans University, som blev oprettet i 2007, udvikler potentiale, ansporer til videndeling, distribuerer standarder og Best Practices og fremmer en fælles kultur på områder, som er afgørende.

Tolv virtuelle akademier repræsenterer alle de vigtigste koncerfunktioner. De finder interne eksperter og fastlægger den bedste måde at dele deres viden på. Derefter er det nødvendigt at oplære instruktørerne ihvert land for at kommunikere tydeligt, hvad gruppen ønsker at formidle.

Nexans University tilbyde 55 oplæringskurser, som blandt andet omhandler emner som kobberstyring, krav til arbejdskapital og gennemførelse af årlige vudering af indsatsen.

Fremme af interne netværk

Nexans fremmer udvikling af netværk og samarbejde med teknologiske og funktionelle ekspertgrupper, klubber, dedikeret til et markedssegment samt tema arrangementer. Med dissetværgående teams kan Nexans overføre viden, sammenligne erfaringer, identificere og dele Best Practices for at udnytte innovation og fremme kontinuerlig forbedring på alle felter. Dette tiltag uderstøttes gennem elektroniske samarbejdsværktøjer og intranet.

 I 2008: i alt 269.400 oplæringstimer. 9.255 medarbejdere har deltaget i mindst et kursus 

 

 

 

In 2014

347,763 total training hours