Nexans i Danmark

En førende leverandør

Nexans er på verdens plan repræsenteret med produktionsenheder i 40 lande og med salgsenheder i 65 lande.

I Nexans organisationen, tilhøre Danmark, Sverige, Finland, Estland, Letland og Litauen samme markedsområde, med ledelsen lokaliseret i Grimsås i syd Sverige.

Her i Denmark, nærmere bestemt, på lokaliteten i Juelsminde har vi eksisteret i mere end 50 år både som produktions - og salgsafdeling.

 

Vi er med vore 30 medarbejdere den mindste produktionsenhed i Nexans. Vi er det "danske vindue" i Nexans koncernen og repræsenterer Nexans interesser her i landet. Vi hjælper kunderne med produkter og services både når det gælder egenproduktion men også salg af kabler fra vore søsterselskaber rundt om i verdenen. Ved at kontakte os er man i kontakt med Nexans - verdens førende producent af kabler og kabelsystemer.

Relaterede information

Om Nexans

Nexans sikrer tilgangen til energi gennem sit store og varierede udbud af kabler og kabelløsninger, som forbedrer vores kunders aktiviteter og resultater verden over. Nexans’ ambition er at være en samarbejdspartner, og en støtte for kunderne inden for fire hovedforretningsområder: elektrisk transmission og distribution (til havs og på land), energiressourcer (olie og gas, minedrift og vedvarende energikilder), transporter (veje, jernbaner, fly og skibe) samt installation (kommercielle bygninger, boliger og datacentraler). Nexans’ strategi bygger på en løbende innovation af produkter, løsninger og tjenester, kompetenceudvikling for medarbejdere, uddannelse af kunder og introduktion af sikre industriprocesser med mindst mulige miljøpåvirkning. I 2013 blev Nexans den første virksomhed i kabelindustrien, der oprettede en fond til fremme af langsigtede projekter, som giver udsatte samfund rundt om i verden tilgang til energi. Med en industriel tilstedeværelse i over 40 lande og salgskontorer over hele verden havde Nexans 26.000 medarbejdere og en omsætning på 5,8 milliarder euro i 2016. Nexans er børsnoteret på NYSE Euronext Paris, afdeling A. For mere information besøg www.nexans.dk.

www.nexans.com