Strømkabler og komponenter

Kraftkabler
Nexans producerer lav-, mellem- og højspændingskabler til både hovedlinje og kollektiv trafik. Specielle MV-løsninger omfatter EP-gummi for fleksibilitet og specielle isoleringer, der kan modstå olie, varme, belastninger og ekstreme temperaturer.

Nexans leverede de nødvendige kraftkabler til to større tyske kollektive trafiksystemer i Berlin og Hamborg og 1.000 km specielle Long Stator Winding (LSW) kabler til det nye leviterede Shanghai Transrapid-system, der benytter MAGLEV-teknologi til at opnå hastigheder på op til 500 km/t.

Produktbrochure: Lavspændings-, mellemspændings- og højspændingsenergi- og forsyningskabler

 

Krafttilbehør til mellem- og lavspænding 
Nexans producerer mellemspændingstilbehør, f.eks. samlinger og termineringer, indstikskonnektorer og foringer samt lavspændingskabinetter til applikationer i luften og underjordiske applikationer.

Til De italienske Jernbaner (FFSS) har Nexans leveret lavspændingssamlinger med anvendelse af polyepoxy. De er installeret i deres mange kraftstationer.

 

Forbindelse til mellem- og højspænding 
Nexans producerer konnektorer til forbindelse af isolerede kabler med såvel distributions- og transmissionsudstyr (transformere, switche) som samlinger og termineringer.

Nexans’ Euromold har leveret MV- og HV-connectivity for højhastighedstog, der kører gennem Frankrig, Tyskland, Belgien og Holland.

Produktbrochure: Krafttilbehør til højspænding og mellemspænding

Filer (vedhæftet)